GRATIS PROEFWEEK

100% gemotiveerd om er iedere training vol voor te gaan!

100% gemotiveerd om er iedere training vol voor te gaan!

Jeroen | Mijn vriendin was al bijna een jaar hard aan het trainen bij The Kettlebell Club met Sven van Maassen en Marco Zijlstra als personal trainer en daagde me uit een keer mee te trainen met haar. Ik rende halve marathons en zwom 2x per week en volgens mijn bankafschriften was ik toch nog echt lid van Sport Palace. Dus de uitdaging was aangenomen…

Een duo training volgde samen met trainer Sven, goedlachs en beide gedreven om aan te tonen dat ze toch echt grote stappen had gemaakt de laatste maanden. Resultaat was dat ik 2 dagen zo’n spierpijn heb gehad, dat ik mijn telefoon niet naar mijn oor kon tillen. Uiteraard mijn eigen schuld – want je wil je niet laten kennen – maar wel een reality check dat ik iets moest veranderen. De training was uitdagend, motiverend en als het bij mijn vriendin effect had, zou het bij mij ook wel eens kunnen werken. De oude sportschool verdween van mijn bankafschriften en door de AH-spaaractie in Malden heb ik een maand lang werkelijk alle groepslessen én trainers getest. Het groepsgevoel sprak me aan; samen elkaar motiveren om net dat beetje extra uit de training halen. Iedereen heeft het zwaar, iedereen is ooit begonnen. Af en toe een geintje, maar geen minuten stilzittende of whatsappende sporters om je heen. Gelukkig werd na de eerste (zware) weken de spierpijn steeds minder…

Inmiddels probeer ik met wekelijks in te schrijven voor 1 kettlebell-, 1 barbell- en 3 bokstrainingen. Samen met het zwemmen en hardlopen is het een mooie gevarieerde trainingsweek waar ik me prettig bij voel.

Waar mijn vriendin dacht dat mijn enthousiasme wel af zou zwakken na een tijdje, merk ik dat ik nog steeds 100% gemotiveerd ben om er iedere training vol voor te gaan. Ik merk aan mijn lichaam dat met deze manier van trainen het echt haalbaar is mijn persoonlijke doelen te bereiken… je moet het allemaal echt zelf doen, maar de saamhorigheid en het enthousiasme van deelnemers en een trainer, dragen daar zeker aan bij. En het uur is echt zo voorbij!


Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek

TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners