GRATIS PROEFWEEK

Anke

Anke

Al jaren ben ik met sport bezig. Na 12 jaar damesvoetbal ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe sportieve uitdaging. Door te gaan hardlopen heb ik deze uitdaging gevonden. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht m’n ding te kunnen doen. Omdat ik steeds fanatieker ging hardlopen werd mij ook duidelijk dat je lijf veel te verduren krijgt en dat een combinatie met krachttraining tot nog betere resultaten leidt.

Om meer spierkracht op te bouwen heb ik een abonnement genomen bij de sportschool. Waar ik voorheen nog zei dat 5 km te veel was, stond ik vervolgens in november 2015 aan de start van de Zevenheuvelenloop. Maar de sportschool? Ja, het hielp me wel, maar nee, het bleek niet helemaal mijn ding te zijn. Ik miste wat sportmaatjes om me heen en een stukje begeleiding was ook geen overbodige luxe.

TKBC, VARIATIE EN UITDAGING

Via social media kwam ik met de The Kettelebell Club in contact. Het 'small training' concept van de club in combinatie met het gevarieerde aanbod in lessen sprak mij direct aan. Op 1 april heb ik mijn eerste Kettlebell Training bij Lars gevolgd en dat was zeker geen grap! Een intensieve work-out met sandbags, kettlebells en TRX-banden gericht op conditie, kracht en vetverbranding is wat volgde.

Ik was direct enthousiast! Lars weet iedereen, met zijn gedreven coaching, tot het uiterste te drijven en stuurt daarnaast met zijn kennis op het gebruik van een juiste techniek. Door gevarieerd te trainen, in een kleine groep, breng je jezelf maar ook anderen tot het uiterste waardoor je iedere training weer sterker wordt. Ik ben fan!

Mijn nieuwe motto = Screw it, let's do it !

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners