GRATIS PROEFWEEK

Ellen

Ellen

Ellen | Ik ben jaren donateur geweest van diverse sportscholen in Nijmegen. Telkens kon ik mezelf een maand of twee goed motiveren om te gaan maar daarna was mijn inspiratie met oefeningen op. Steeds weer dezelfde oefeningen op dezelfde apparaten, ik wist er weinig van en voelde me dus vaak niet geroepen om nieuwe dingen uit te proberen. In november, na een aantal maanden hockeyen, was het weer tijd voor de winterstop. Een periode van ruim drie maanden waarin ik eigenlijk niet zou sporten. Omdat ik merk dat ik me een stuk lekkerder voel wanneer ik sport ben ik op zoek gegaan naar een sportschool. Dit keer was ik van plan het langer vol te houden en het sporten een stuk serieuzer op te pakken dus ging ik op zoek naar een sportschool met meer persoonlijke begeleiding. Via Facebook kwam ik terecht bij de kettlebellclub. De toch vrij lege zaal met losse gewichten, de jonge frisse uitstraling van de trainers en de groepslessen in klein verband spraken me aan. Ik vroeg een proefweek aan bij The Kettlebell Club Nijmegen.

Begin november had ik mijn intake met Roos. Een fijn gesprek waarbij ik direct het gevoel had dat ik aan kon geven waar ik behoefte aan had; een sportschool met persoonlijke aandacht, aandacht voor de juiste uitvoering en een goede stok achter de deur. Tijdens de intake hebben we direct mijn gewicht, vetpercentage en spiermassa gemeten. Deze getallen werden ingevoerd in een app en we hebben direct de eerste les ingepland. Tijdens de intake werd er echt de tijd voor me genomen en na een half uur liep ik tevreden het pand uit; klaar voor de eerste les!

Vanaf november tot nu is het eigenlijk allemaal heel snel gegaan. Al vrij snel veranderde mijn abonnement van 2 keer in de week naar onbeperkt. Momenteel sport ik 3/4 keer per week en wissel verschillende trainingen af. Zo ga ik vaak 2x per week naar een kettlebell training maar heb ik sinds kort ook de TRX-trainingen en poweryoga ontdekt. De afwisseling in trainingen, trainers en oefeningen is erg leuk. Nog wekelijks leer ik nieuwe oefeningen en verhoog ik het aantal kilo’s bij oefeningen. Ik ben niet begonnen omdat ik sportieve doelen wilde bereiken maar wilde me graag weer fit voelen, en dat doel is bereikt!

De volgende uitdaging is de obtacle run in maart. Met een team bestaande uit leden vanuit The Kettlebell Club Nijmegen gaan we de uitdaging aan, 7 kilometer hardlopen met diverse obstakels. Deze winter heb ik al diverse buiten trainingen gehad; zaterdagochtend in de sneeuw hardlopen met gewichten van 10 kilo, dit had ik een half jaar geleden nooit van mezelf verwacht!

Wil je ook net zoals Ellen graag weer lekker gaan sporten in een leuke en gevarieerde omgeving? Stuur dan alvast een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl voor meer informatie. We hopen je snel te kunnen ontmoeten!


Meld je hier aan voor een GRATIS intakegesprek!


TKBC | SCREW IT LET'S DO IT ELLEN!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners