GRATIS PROEFWEEK

Frank

Frank

Frank | Trainen bij de TKBC is niet zoals trainen bij een willekeurige andere sportschool. Het allereerste wat mij direct opviel toen ik voor het eerst binnenkwam was de openheid. Geen balie met een draaipoortje waar je een pasje doorheen moet halen om naar binnen te kunnen. Nee, niets van dit! Een mooie grote tafel met een paar stoelen, magazines, interessante boeken en een koffiezetapparaat. Kortom, het gevoel alsof je een huiskamer in stapt en welkom bent. Je bent niet een van velen maar je voelt dat jouw specifieke sportvraag hier beantwoord gaat worden. Precies de lage drempel die ik nodig had om weer te gaan sporten.

Ik train voornamelijk met Lars (personal training) en Gijs (bokszaktraining). De personal training met Lars is uitdagend en zwaar. Iedere keer word je weer geprikkeld door de toepassing van nieuwe oefeningen. Geen enkele training is hetzelfde en Lars weet je echt te motiveren, verplaatst zich in jouw motivatie en komt met passende trainingen. De bokszaktrainingen met Gijs zijn erg leuk. Gijs is scherp en let goed op de technische uitvoering van de bewegingen. Hierdoor heb je het gevoel dat je bij iedere training beter wordt. Daarnaast is de groep waarmee je traint leuk. Iedereen is behulpzaam en heeft oog voor elkaar!

Mijn doel is om behoorlijk wat kilo’s kwijt te raken. Dat gaat soms voorspoedig en soms gaat het minder goed. Waar ik in het verleden zou afhaken in een mindere periode, durf ik nu gewoon terug te komen. Er is namelijk aandacht voor je en in plaats van een oordeel over het feit dat je minder vordert, wordt er verder gekeken dan alleen het resultaat! Wat is het goede gevoel van een voorspoedige periode? Dat is de vraag waar je samen met Lars een antwoord op vindt. Hierdoor kom je weer lekker op gang en blijf je gemotiveerd om te blijven trainen!”


Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek

TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET NIJMEGEN!


Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners