GRATIS PROEFWEEK

Ik moet nú écht gaan sporten!

Ik moet nú écht gaan sporten!

Joy | Augustus 2017. We vierden vakantie in een fantastisch huisje op het strand. Beter kon niet. Of toch? Die grote passpiegel. Die had voor mij niet gehoeven. Een paar keer per dag werd ik geconfronteerd met mijn ‘gezellige’ lijf. Ter plaatse besloot ik: Ik moet nú écht gaan sporten!

Mijn keuze voor The Kettlebell Club werd bepaald door hun gevarieerde en flexibele aanbod. En omdat er ‘normale’ mensen sporten. Haha. En daarmee bedoel ik eigenlijk van allerlei pluimage. Je hoeft dus nergens bij te horen, gewoon lekker jezelf zijn. Jong, oud, dik, dun, atletisch, sterk of niks van dit alles. In groepen van maximaal twaalf deelnemers word je een uur lang uitgedaagd en professioneel begeleid om jouw persoonlijke doel te halen.

Het is vandaag 10 juli. Ik houd het groot onderhoud dus al bijna een jaar lang vol. Hoe dan? Tja, ik denk omdat The Kettlebell Club geen fit fabriek is. Ik voel me wel fitter, o ja, dat zeker. Maar het is geen fabriek. Geen les is hetzelfde. Iedere uur doorlopen we sets van oefeningen. Ze zijn stuk voor stuk killing, maar te overzien. En voordat je het weet heb je weer een uur gezweet. Vaak in tweetallen. Zo coach je elkaar to the limit en blijft er ruimte voor lol.

Mag ik nog even iemand de groeten doen, Lars? Ja? Dan wil deze gelegenheid gebruiken om alle trainers een vet compliment te geven. Serieus. Wat een leuke, professionele, creatieve, hardwerkende, positieve, aardige lui zijn het allemaal. Serieus. Dus, Screw it, just do it, net als ik.


Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek

TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET!


Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners