GRATIS PROEFWEEK

Jimmie

Jimmie

Jimmie | Na jaren op de vrachtwagen te hebben gezeten en de nodige kilo's erbij te hebben gekregen, heb ik besloten om op een boerderij in de buurt te gaan werken om meer tijd en energie voor mijzelf te krijgen. Dit gaf mij direct de ruimte om mijn hobby wielrennen weer op te pakken en heb van 2016 een geweldig fietsseizoen gemaakt. Met als kers op de slagroomtaart de Mont Ventoux mogen beklimmen in 1 uur en 45 minuten.

Maar toen...het seizoen was voorbij de dagen werden korter en donkerder. Niet het meest ideale weer om lekker te fietsen, vol goede moed besloten om alles uit te zoeken en een mooie wintertraining te creƫren. Dat bleek een heel stuk lastiger dan gedacht! Zoveel methodes zoveel verschillende verhalen, je zag simpelweg door de bomen het bos niet meer. Na wat wikken en wegen ben ik op zoek gegaan naar persoonlijke begeleiding om mij weer fit te hebben voor het nieuwe seizoen.

Ik heb meerdere personel trainers gesproken en Lars van Maassen van The Kettlebell Club Nijmegen stak daar met kop en schouders bovenuit. Ontzettend veel enthousiasme en een goede vibe gaven mij de doorslag om bij hem te gaan trainen. Trainen bij Lars is op zijn zachtst gezegd een uitdaging, van het moment van binnenkomen tot het weer naar huis gaan is een groot sportfeest. Hij ziet en herkent je zwakke plekken mentaal en fysiek en zorgt ervoor dat je net over die beroemde edge gaat. Ik vind dat deze kwaliteiten ervoor zorgen dat je ook in het dagelijks leven net wat verder kan gaan dan dat je dat misschien vroeger deed. Daardoor heb ik binnen 4 weken al geweldige resultaten behaald. Je merkt het al aan de simpele dingen, zoals fietsen naar je werk je voelt meer power en tegenwind is niet meer zo erg. Lars zijn motto is ook zeker voor mij gaan gelden: Screw it let's do it! 

Wil je ook net zoals Jimmie graag met een Personal Training Traject beginnen? Stuur dan alvast een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl voor meer informatie. We hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Meld je hier aan voor een GRATIS intakegesprek! 


TKBC | SCREW IT LET'S DO IT JIMMIE!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners