GRATIS PROEFWEEK

Jos

Jos

Jos | Met de komst van onze tweede dochter afgelopen mei dacht ik, de knop gaat om. Ik had geen zin om een vader te worden, die na een half uur actief spelen met de kinderen buiten adem op de bank ploft. Na een tip van de overbuurman heb ik een abonnement genomen bij The Kettlebell Club NijmegenIk gaf mezelf drie maanden om het te proberen. Na de eerste les wist ik eigenlijk al genoeg. Dit is wat ik wil en nodig heb om weer op conditie te komen! Tijdens de intake heb ik samen met Lars, een van de personal trainers, ambitieuze doelen gesteld en ben ik gestart met de trainingen en het 21 dagen voeding programma. 

Mijn eerste doel was de Viking run in BelgiĆ« afgelopen september: 13 km hardlopen met obstakels. Yes gehaald! Mijn tweede doel, een maand later: 19km Viking Run Brother Edition in Amsterdam. Gesloopt maar voldaan, ging ik naar huis. In november vorig jaar heb ik mijn laatste doel van 2016 behaald: het uitlopen van de Zevenheuvelenloop. Een wens die ik al heel lang had maar nooit waargemaakt.  Tijd om de balans op te maken. Ik weeg nu ruim 16 kg lichter, heb twee kledingmaten kleiner, maar bovenal voel ik me super goed. Dit had ik op eigen kracht echt niet gehaald. 

Begin december ben ik ook gestart met personal training. Na de positieve eerste maanden, wilde ik nog een stap verder. Tijdens de personal trainingen van Lars ga je echt helemaal leeg. Ik dacht dat ik toch al wel wat conditie had opgebouwd, maar tijdens de eerste training was ik helemaal op. Wow, dat was weer even met beide benen terug op de grond. Maar wat is het geweldig om begeleid te worden door Lars. Hij daagt mij uit en zoekt vaak de uiterste grens van mijn kunnen. Telkens weer tot het randje en soms er net overheen, om zo nog beter te worden. Lars voelt dit feilloos aan. Iedere training ga ik weer gesloopt, maar super voldaan naar huis. 

De komende tijd ga ik zeker nog met deze personal trainingen door. Ik had nooit gedacht dat ik dat nog zou doen op mijn 43e! De doelen voor 2017 zijn ook weer gesteld. 4 x 19 km Strong Viking en als kers op de taart de 42km Iron Viking in Denemarken. Dus doe ook mee! Screw It Let's Do It!! Als laatste wil ik graag alle intructreurs van de The Kettlebell Club Nijmegen en Maassen Personal Training bedanken voor de goede begeleiding en positieve stimulans die jullie iedere training weer uitdragen.

Wil je ook net zoals Jos graag met een Personal Training Traject beginnen? Stuur dan alvast een mailtje naar info@thekettlebellclub.nl voor meer informatie. We hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Meld je hier aan voor een GRATIS intakegesprek!


TKBC | SCREW IT LET'S DO IT JOS!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners