GRATIS PROEFWEEK

Kim

Kim

Twee maanden na de geboorte van ons tweede kindje, wilde ik graag de nodige kilo’s kwijt en me weer fit voelen. Lars stelde voor om mee te doen met de Color Run, mij reactie was gelijk dat lukt me toch niet. Waarop Lars zei ‘ Natuurlijk lukt dat je wel’. Ik ben elke zaterdagochtend mee gaan trainen in een groepje van tien personen. Ook ben ik naast de buitentrainingen ook twee keer per week met Lars en mijn moeder personal training gaan volgen. Ik had nooit gedacht dat krachttraining iets voor mij zou zijn. 

Want je wilt natuurlijk niet zo breed worden zoals al die mannen op de sportschool. Maar ik begon het allemaal steeds leuker te vinden! Je ziet dat je steeds iets meer kan en dat je veel meer kunt dan je zelf eigenlijk denkt. Ook is het samen trainen met een groepje of iemand anders super motiverend. 

De kilo’s logen er niet om, nu bijna 3 maanden na Fay (mijn tweede kindje) der geboorte, ben ik twintig kilo afgevallen en heb ik de color run helemaal uitgelopen! Ik nu voel ik me weer een fitte en gelukkige mama!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners