GRATIS PROEFWEEK

Lieke

Lieke

Een paar weken geleden wilde ik meer effectief werken aan het opbouwen van mijn spieren én mijn conditie. Dit lukte me niet als ik alleen in de sportschool stond. Dat stukje begeleiding heb ik daarom dus echt nodig. Ik zat te denken aan personal training, maar ik wilde ook graag wat mensen om me heen waarmee ik me samen in het zweet werk. Ik vroeg een vriendin om wat tips en zij vertelde me over The Kettlebell Club Nijmegen. Een GRATIS proefweek is wat volgde. 

BOKSEN, KWOD en KETTLEBELLS

Die week heb ik verschillende lessen geprobeerd zoals boksen, KWOD training en een Kettlebell Training. Deze drie lessen zijn totaal verschillend qua oefeningen maar gaan wel allemaal voor hetzelfde doel: explosiviteit en hard werken, een uur lang. Dit is precies wat ik nodig heb. Door de verschillende lessen en steeds een ander trainingsschema blijf je constant andere spiergroepen trainen. De begeleiding in kleine groepjes zorgt ervoor dat ik mijn lichaam op de juiste manier inzet. Wat ik fijn vind, is de enthousiaste en stimulerende begeleiding van Lars en de trainers. Iedere keer als ik denk dat ik niet verder kan, zorgen zij ervoor dat ik nóg een stapje extra doe. En dit is juist wat ik miste als ik alleen in de sportschool stond. 

Zichtbaar resultaat!

Deze manier van sporten heeft ervoor gezorgd dat ik, in korte tijd al, veel beter in mijn vel zit. Ik voel me fijn en ook zie ik duidelijk dat mijn lichaam aan het veranderen is. Met de extra voedingstips erbij heb ik het idee dat ik gericht werk aan een gezondere versie van mezelf.  En dat is waar ik het voor doe!TKBC | SCREW IT, LET'S DO IT LIEKE!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners