GRATIS PROEFWEEK

Locaties

The Kettlebell Club Nijmegen

Onze trainingslocatie aan de Zijpendaalstraat in Nijmegen is van alle moderne gemakken voorzien. We hebben een grote groepsruimte waar we alle groepstrainingen (Kettlebell, TRX, Boks en Barbell Trainingen) verzorgen. De locatie is voorzien van: Plyoboxen, Ringen, Kettlebells, TRX, Bokshandschoenen, Pads, Kickboks bescherming, Barbells, Pull up bars enz. Ook bieden wij de gelegenheid om na het sporten even gezellig met elkaar na te praten.

Wanneer : Zie ons rooster ( zie de App )
Adres locatie : Zijpendaalstraat 5a 6535 PS Nijmegen

Routebeschrijving

Locaties

The Kettlebell Club Malden

Aan de Eendenpoelseweg in Malden ligt onze nieuwste locatie. Hier geven wij Personal Trainingen en kleinschalige groepslessen (max. 8 deelnemers) met veel persoonlijke aandacht en plezier. Wij bieden een grote variatie aan lessen, zoals: Power Yoga, Kettlebell, TRX, Boks en Barbell Trainingen. Uiteraard is ook deze locatie van alle moderne gemakken voorzien om jou zo goed en fijn mogelijk te kunnen laten trainen.

Wanneer :  Zie ons rooster ( zie de App )
Adres locatie : Eendenpoelseweg 4a 6581 AB Malden

Routebeschrijving

Locaties

Nevengeul ( Lentse Warande )

Deze buitenlocatie is centraal gelegen in Nijmegen. We hebben voor deze buitenlocatie gekozen omdat er veel mogelijkheden zijn om leuke en gevarieerde oefeningen te doen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de geschikte trainingsmaterialen zoals; Kettlebells, TRX, Sandbags enz.

Wanneer : Zie ons buitenrooster ( zie de App )
Adres locatie : Lentse Warande, Nijmegen - Lent
Centraal verzamelpunt : Op de Dijk ( vlakbij de oude brug)

Routebeschrijving

Onze partners