GRATIS PROEFWEEK

Luuk

Luuk

Luuk : '' Ik heb een drukke baan, waar ik lange dagen maak. 'S ochtends vroeg in de auto en meestal niet voor 19.30u thuis. Het sporten schoot er bij in. Na jaren niets gedaan te hebben vond ik het tijd voor verandering.

In mei 2016 ging ik even Googelen en ik kwam The Kettlebell Club Nijmegen tegen. Ik kende het niet en besloot de site beter te bekijken. Het viel me op dat er veel goede ervaringen op de site staan en dat sprak mij aan.

Ik stuurde een mail voor een kennismakingsgesprek. Lars nam vrijwel direct contact met mij op en vroeg of ik langs wilde komen. Tijdens het gesprek leerde ik Lars kennen als een gedreven ondernemer met een grote passie voor de sport. Hij wist mij snel te overtuigen dat óók ik kracht en een goede conditie kon krijgen.

Lars bood mij een gratis proefweek aan en daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik kreeg een kaart om mijn sportkleding bij TopShelf te kopen met 20% korting. Dat was een leuke bijkomstigheid.

Halverwege de eerste Kettlebell training merkte ik dat mijn conditie ver te zoeken was en dat er veel werk aan de winkel was. Ik besloot na de proefweek te starten met Personal Training van Lars. De persoonlijke begeleiding, goede uitleg en training op maat hebben voor mij goed uitgepakt. Ik heb 1 keer per week personal training, ik doe 1 Kettlebell training in de Nevengeul en ik heb een bokszak training van Gijs. Deze combinatie is erg afwisselend en leuk.

Ook heb ik het 21-dagenprogramma doorlopen. Daardoor heb ik regelmaat in mijn eetpatroon gekregen. Ik krijg er meer energie door en heb geen honger meer.

De gedrevenheid van Lars en Gijs werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat ik elke keer weer met plezier naar The Kettlebell Club ga. We zijn nu 3 maanden verder en inmiddels kan ik 7.5 kilometer hardlopen zonder te stoppen. Dat voelt erg goed!''


TKBC | SCREW IT, LET'S DO IT LUUK!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners