GRATIS PROEFWEEK

Marco

Marco

Marco Zijlstra : Sinds april 2015 ben ik gaan sporten bij The Kettlebell Club Nijmegen. Ik was op zoek naar een sportclub waar aandacht is voor de leden. En dat heb ik gevonden bij The Kettlebell Club Nijmegen. Vanaf het eerste moment dat je er binnen stapt voel je je er thuis. De persoonlijke aandacht, de ongedwongen sfeer en de ruimte voor een grap, zorgen er voor dat je er snel thuis voelt.

Na een proefles heb ik een abonnement afgesloten en ben ik er met veel plezier gaan sporten. Van 2 keer in de week, naar 6/7 keer per week. En dat is ook het mooie van The Kettlebell Club Nijmegen, je kunt er elke dag terecht voor verschillende lessen. Deze lessen worden gegeven door gedreven en enthousiaste instructeurs. Door het grote aanbod van lessen op verschillende tijden, is er altijd weleen moment dat je kunt sporten of je nu ’s ochtends of ’s avonds wil sporten.

Daarnaast organiseert The Kettlebell Club Nijmegen ook geregeld sportieve evenementen waarbij je ook in contact komt met andere leden van de club.

Wanneer je dat wilt kun je een healthcheck laten doen waarbij naast je gewicht ook je spiermassa, je vetpercentage gemeten worden en er huidplooimetingen gedaan worden. Alles wordt keurig voor je genoteerd en bij een volgende healthcheck kun je dus mooi zien hoe je vooruit bent gegaan. En dat geeft mij altijd een goed gevoel, het gevoel dat ik goed bezig ben. Daarnaast krijg je ook voedingstips en kun je voedingsworkshops volgen.

Kortom: The Kettlebell Club Nijmegen is een sportclub waarbij het lid centraal staat d.m.v. persoonlijke aandacht en waar je in een ongedwongen en ontspannen sfeer in kleine groepen kunt trainen met ruimte voor een grap en een grol.

Je voelt je er meteen thuis!!


Meld je HIER aan voor een GRATIS proefweek!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners