GRATIS PROEFWEEK

Marieke

Marieke

Soms kom je op een moment in je leven dat er iets moet veranderen. Voor mij kwam dat moment deze zomer. Als wensen en dromen geen werkelijkheid kunnen worden door iets waar je geen grip op hebt, ga je zoeken naar een manier om hier grip op te krijgen. Voor mij betekende dit een gezonder, sterker en fitter lijf. 

Sporten vond ik nooit leuk, was een moetje en ik zocht altijd weer een excuus om het niet te doen. Mijn vriend was recentelijk gestart met sporten bij The Kettlebell Club Nijmegen en dacht dat dit wellicht ook iets voor mij was. Omdat ik nog weinig ervaring had en mijn spiermassa laag bleek te zijn, ben ik begonnen met Personal Training, 2x per week. 

Lars heeft toen een programma op maat gemaakt voor mij, stap voor stap opbouwen en aanleren van de oefeningen, zoeken naar de grens van mijn kunnen, gaan tot je niet meer kan en dan nog 1 x! Vallen, opstaan en SPIERPIJN, maar met de hulp van Lars word ik sterker en fitter. De afwisselende trainingen, Lars' enthousiasme en positiviteit halen het beste in mij naar boven en zorgen dat ik keer op keer alles geef. Elke training is weer een feestje en misschien nog wel belangrijker, ik vind het echt leuk!!

Een gezonder, sterker en fitter lijf is mijn doel en samen met Lars ga ik dat bereiken!!

TKBC | SCREW IT, LET'S DO IT MARIEKE!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners