GRATIS PROEFWEEK

Martien

Martien

Sinds eind oktober ’15 ben ik aan het sporten bij The Kettlebell Club.  
Ik ben met The Kettlebell Club in aanraking gekomen door een vriend die zelf de week daarvoor ook met een andere vriend daar was begonnen met sporten. Voor die tijd probeerde wij twee keer in de week te gaan hardlopen. Met de nadruk op proberen, want vaak was het ook zo dat we gemakkelijk zeiden “nee vandaag maar niet”.

Sinds die ene proefles zijn we aan het kettlebellen, en sporten we sindsdien tenminste 2 keer in de week. En nu dus zonder dat we afzeggen. ;-)
Eerst dacht ik nog wat heb ik in een sportschool te zoeken, maar dit is gewoon sporten met je eigen spieren aangevuld met de gewichten van een kettlebell.

Maar is het dan zo leuk om jezelf in het zweet te werken en je spieren te gebruiken? JA! ( en ook echt met hoofdletters). Elke training is weer anders, elke sportersgroep is weer anders.  De ene keer starten we bijvoorbeeld met een aantal boksoefeningen en de andere keer met een dribbel en push-ups op de plaats. Gevolgd door diverse oefeningen waarbij, volgens mij,  alle spieren in mijn lichaam worden gebruikt. En dan altijd gevolgd door een (pittige)challenge. Allemaal oefeningen op je eigen niveau, waarbij het uiteraard wel de bedoeling is om je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. De groep bestaat per les uit maximaal 10 deelnemers waar Lars aanwijzingen geeft en waar de sporters de oefeningen alleen, met z’n tweeën of gezamenlijk uitvoeren .

Wat wel terugkerend is bij het sporten bij The Kettlebell Club is het enthousiasme wat telkens door Lars wordt overgebracht op de sporters. Of het nu the Kettlebell trainingen zijn (binnen of buiten) of bijvoorbeeld de enige echte Beach Games, het blijft leuk om te sporten met en bij The Kettlebell Club.

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners