GRATIS PROEFWEEK

Mathieu

Mathieu

Mathieu | Na een tijd onregelmatig gesport te hebben was het tijd voor mijzelf om weer eens echt aan de bak te gaan. Eind 2015 ben ik daarom begonnen bij Lars en zijn team met twee keer in de week de kettlebell training. Het sporten beviel me zo goed, dat ik mijn abonnement heb omgezet en inmiddels sport ik 4 tot 5 keer in de week bij The Kettlebell Club Nijmegen. 

Onder andere om mijn doel te behalen, maar ook zeer zeker door de passie, het enthousiasme en betrokkenheid waarop de trainingen gegeven worden. Naast de kettlebell trainingen ben ik nu ook begonnen met bokszak trainingen en trainingen voor de Strong Viking Mud/Water Edition.

Vooral dat laatste lijkt mij een bijzonder ervaring om mee te maken en daar voor is er iedere zaterdag een uitdaging uitgezet. Om nog meer af te wisselen ga ik binnenkort ook starten met de kickboks trainingen. Dat alles in leuke niet te grote groepen en met persoonlijke aandacht: Niet voor niets is één van de spreuken: 

“persoonlijker wordt het niet”

Ik ga dus nog wel even door want sporten bij The Kettlebell Club betekent voor mij dat ik gezonder, sneller, lichamelijk en mentaal sterker wordt!

Meld je hier aan voor een GRATIS intakegesprek!


TKBC | SCREW IT, LET'S DO IT MATHIEU!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners