NU INSCHRIJVEN

Over Ons

Welkom! Maak kennis met The Kettlebell Club. Een unieke sportclub waarbij persoonlijke aandacht en een diversiteit aan gevarieerde en kleinschalige groepslessen centraal staan.  Onder begeleiding van gekwalificeerde en super enthousiaste instructeurs werken onze sporters in gevarieerde en gezellige groepen aan hun persoonlijke doelstellingen voor het behalen van de gewenste resultaten. The Kettlebell Club Nijmegen is met twaalf Personal Trainers, meer dan 950+ leden en ruim acht verschillende binnen- en buitenlocaties de snelst groeiende sportclub in Nijmegen en omgeving. #SCREWITLETSDOIT

                                                                            
Onze groepslessen en diensten
Voor het behalen van deze sportieve doelstellingen wordt er een diversiteit aan groepslessen en diensten aangeboden:

  1. Kettlebell Training
  2. Personal Training
  3. TRX Training
  4. Boksen
  5. Bokszak Training
  6. Thaiboksen voor Dames 
  7. Yoga
  8. Obstacle Running

Onze personal trainers
Door de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding zijn alle groepslessen voor iedereen met elk niveau toegankelijk en mogelijk. Iedere training wordt gegeven door een gekwalificeerde, erkende en ervaren trainer. Op de pagina ‘Onze Personal Trainers’ stellen onze trainers zich graag aan u voor. 

Fysieke aspecten
Binnen onze trainingen ligt de focus op een aantal centrale fysieke aspecten. Iedere complexe training is opgebouwd vanuit een bestaande, doordachte structuur, waardoor er tijdens iedere training nieuwe uitdagingen worden gerealiseerd en door middel daarvan de juiste groei mogelijk wordt gemaakt. De fysieke aspecten die in iedere training centraal staan zijn: Conditie, kracht, mobiliteit, souplesse, flexibiliteit, explosiviteit, plezier. 

Binnen- en buitenlocaties
Wij bieden onze leden de mogelijkheid te trainen op verschillende binnen- en buitenlocaties.  Onze binnenlocaties zijn gevestigd in Nijmegen (Zijpendaalstraat 5a) en Malden (Eendenpoelseweg 4a). Deze locaties zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals: plyoboxen, ringen, kettlebells, TRX, bokshandschoenen, pads, barbells en pull up bars. Naast de mogelijkheid om te trainen in onze moderne binnenlocaties, organiseren wij ook sportieve activiteiten op diverse buitenlocaties, zoals de Nevengeul (Lent) en het Goffertpark (Nijmegen).

Actieve samenwerkingen
‘The Kettlebell Club’ werkt actief samen met diverse partners zoals | Runnersworld, Strong Viking, Marikenloop. Daarnaast zijn wij ook verbonden aan diverse merken en bedrijven en organisaties, zoals Topshelf,  Under Armour en Nike. Deze partners zijn een verrijking binnen de sportclub en bieden een unieke extra service voor onze sporters.


Ben je geïnteresseerd geraakt in onze diensten, mogelijkheden en locatie
Wees welkom voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak, via onderstaande link.

Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek


TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET!


Onze partners