GRATIS PROEFWEEK

Swen

Swen

Door een hardnekkige blessure kwam de klad er in. Regelmatig zweet afvegen in een sportclub en met een voldaan gevoel thuis komen veranderde in neerploffen op de bank met een onvoldaan gevoel. Deze luie modus wil ik niet en daarom koos ik voor een rigoureuze aanpak, personal training. Via een vriendin kwam ik afgelopen februari terecht bij Maassen Personal Training, Tijdens mijn intake met Lars had ik meteen in de gaten dat ik hier te maken had met een ambitieuze en enthousiaste ondernemer die kennis van zaken heeft. Personal training, kleinschalige groepslessen én een aangepast voedingsschema moesten ervoor gaan zorgen dat ik in no time weer fit zou zijn. Let’s do this!!

Mijn eerste personal training zal ik niet snel vergeten. In nog geen 15 minuten was ik al meerdere malen gestorven en ik moest nog 45 minuten door in deze hel. Man, wat had ik veel ingeleverd door het bankhangen! Een nog groter besef dat opgeven nu zeker niet aan de orde is.

Tijdens de sessies met Lars werd ik aangemoedigd en geprezen, waardoor ik continu mijn grenzen aan het verleggen was. Tijdens de groepslessen is er ook veel persoonlijke aandacht en is de sfeer geweldig. Dit zorgde ervoor dat ik wekelijks vooruitgang boekte en al snel fitter was dan ik ooit ben geweest. Wat was dit een goede beslissing geweest!

Daarnaast organiseert Lars ook nog andere toffe activiteiten. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik van de Fjord Drop af zou gieren tijdens een 19 km Strong Viking Run. Of dat ik zou gaan waterskiën bij de Berendonck.

En vandaag verpletterde ik mijn personal record tijdens de Zevenheuvelenloop, 15 km in 1:02:22. Damn, wat voel ik mij fit! Ik blijf nog lang sporten bij die ambitieuze, enthousiaste knakker.


TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET!

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners