GRATIS PROEFWEEK

Tessa

Tessa

Tessa: "De afgelopen jaren ben ik steeds meer met voeding, sport en gezondheid bezig. Na een jaar lang 3 x per week bootcamp in het park te hebben gedaan, merkte ik dat door de verandering van baan en de toename van reistijd, de klad in het sporten begon te komen. Steeds vaker had ik een excuus om niet te gaan en stelde ik de trainingen uit. Ook de naderende winter en het vooruitzicht om ’s avonds na mijn werk buiten in het donker en de kou te sporten ging me steeds meer tegenstaan. 

Toen kwam ik in aanraking met de Kettlebell club. Om weer in de juiste sportflow te komen besloot ik om te beginnen met personal training, aangevuld met 2x in de week kettlebell training. Tijdens de intake bleek dat ik er toch iets minder goed voor stond dan dat ik zelf dacht, maar Lars was er van overtuigd dat er mooie resultaten te behalen waren en motiveerde mij om direct aan de slag te gaan. De persoonlijke benadering sprak mij direct erg aan en ik zat al vrij snel weer in de juiste sportflow. 

Ik had weinig ervaring met krachttraining en er ging een wereld voor me open. Iedere keer dat het gewicht verhoogd wordt voelt voor mij als een persoonlijke overwinning. Maandelijks wordt mijn vetpercentage en spiermassa gemeten en het is mooi om te zien dan het trainen ook daadwerkelijk resultaat heeft. Naast het trainen ben ik ook met het 21 dagen voedingsschema begonnen en heb ik mijn eetpatroon aangepast. Inmiddels zijn de 21 dagen al ruimschoots verstreken, maar nog steeds volg ik de principes van het voedingsschema en daar voel ik me heel goed bij. De Kettlebell Club is geen doorsnee sportschool. 

Het is persoonlijk, professioneel en vooral ook gezellig. Door de kleine groepen is er veel focus op techniek zodat je het ook direct goed aanleert. Onlangs ben ik met kickboksen bij Jerry gestart en ook daar staat de persoonlijke benadering en focus op techniek voorop!"

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners