GRATIS PROEFWEEK

Tjeerd

Tjeerd

Tjeerd |

Zou je jezelf kort kunnen voorstellen?

Mijn naam is Tjeerd Bakker. Ik ben 46 jaar, getrouwd en vader van een heel mooie dochter van bijna 17 jaar. 

Ik ben bedrijfsleider bij Blijdesteijn Mode in Tiel (een kledingzaak van 3.500 m2 in het midden/middenhoog segment) 

Mijn hobbies zijn: uit eten gaan, sporten, zowel passief als actief. Netflix kijken en Candy Crush spelen (ik durf niet te zeggen welk level ik ben….. hahaha)

Hoe lang ben je nu lid bij The Kettlebell Club? 

Ik ben lid sinds februari 2017

Wat is je favoriete training? 

Kettlebell- en barbelltraining, ik kan niet kiezen! Hoewel ik TRX-training momenteel ook erg leuk vind. Een circuitje van 5 of 6 verschillende onderdelen vind ik erg leuk.

Wat betekent sporten voor jou?

Mijn hoofd leegmaken na een drukke dag, het verbeteren van mijn conditie en me veel fitter voelen. Inmiddels is sporten een heel belangrijk deel van mijn leven, ik baal als ik niet 3 a 4 x kan sporten.

Wat vind je het leukste aan sporten?

Iedere keer mezelf tot het uiterste dwingen waardoor ik mezelf probeer te verbeteren. Het is helemaal gaaf als het ook nog lukt. 

Wat heb je op sportief gebied bereikt en ben je trots op?

Sinds februari heb ik besloten om af te gaan vallen en heb ik met Lars en Marco een plan doorgesproken om 22 kilo af te vallen.  Het was hard werken en ik vond het lastig in het begin om als Bourgondiër mijn levensstijl aan te passen. Inmiddels ben ik 18 kilo afgevallen en daar ben ik heel trots op. Ik ben vooral ook heel trots dat ik me veel fitter en sterker voel.

Wat zijn je huidige (sportieve) doelen?

Mijn huidige doelen zijn om de laatste 4 kilo af te vallen en een keer samen met mijn broer een Brother edition van de Strong Viking run mee te doen. Ook wil ik graag nog betere buikspieren kweken.

Heb je een bepaald trainingsgeheim of -ritueel?

Mijn ritueel is om op de dag dat ik ga sporten altijd eerst mijn rechterschoen en mijn zweetbandje en handschoen eerst rechts aan doe. Na het sporten eet ik altijd een flinke bak kwark.

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van The Kettlebell Club?

De persoonlijke benadering, geen opgepompte figuren, het kleinschalige lesgeven, de goede controle op techniek van instructeurs tijdens het sporten, diversiteit van de oefeningen, dat je tot het uiterste wordt gedreven en na een les ook echt voelt dat je gesport hebt.

We sluiten af met een drietal dilemma's, waar ga je voor?

Kettlebell of Barbell?
Barbell(moeilijke keuze)

Squat of deadlift?
Squad 

Bovenlichaam of benen trainen?
Bovenlichaam trainen (six-pack!)


Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek

TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET NIJMEGEN

Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners