GRATIS PROEFWEEK

Yvonne

Yvonne

Yvonne | Eigenlijk had ik nog nooit gesport. Met veel pijntjes, stijve spieren en foute schoenen, heb ik mij in augustus 2016 aangemeld bij The Kettlebell Club Nijmegen. Ik wilde heel graag fitter en soepeler worden. Ik ben toen begonnen met 2 keer per week Personal Training bij Lars van Maassen. Gelet op mijn leeftijd (52 toen) en slechte conditie wilde ik het meteen goed aanpakken en ik wilde zeker geen blessures. Die heb ik ook niet gehad. Wel heel veel spierpijn! Wat heb ik die trap vervloekt! Maar Lars is een supermotivator! Hij gelooft in je en dus ook in mij. En ik kan het gewoon!!

Na ongeveer 3 maanden ben ik mee gaan doen aan de groepslessen. Ook dat was een hele overwinning voor mij. Maar Marco Zijlstra, Roos Bolsenbroek en Sven van Maassen zijn vakmensen. Ook in de groepslessen is er veel persoonlijke aandacht en je medesporters zijn zeer motiverend en behulpzaam. De sfeer is erg leuk. Binnenkort stop ik met de Personal Trainingen, en ga ik kijken of ik het op eigen kracht kan in de groepslessen!

Het verbaast mij nog steeds wat ik allemaal kan en hoe goed en hoe fit ik mij voel. Zelfs met spierpijn! Dat motiveert om mee te blijven doen. (En de gezelligheid natuurlijk!) fijne club, fijne mensen.


Meld je hier aan voor een GRATIS proefweek

TKBC | PERSOONLIJKER WORDT HET NIET NIJMEGEN


Gratis proefles

Inschrijven

Onze partners